IV Setmana Cultural del CFA

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 09:00

El centre de formació de persones adultes El Roure acollirà diverses propostes lúdiques, culturals i divulgatives que giraran entorns diferents coneixements i competències per millorar de manera individual i col·lectiva en els diferents àmbits de la vida.

Les activitats començaran el 18 de febrer amb un taller pràctic sobre intel·ligència emocional, positivisme i motivació. Estarà organitzat per Rosa Parès, de Salud Creativa. A la tarda del mateix dia, tindrà lloc la inauguració oficial de la Setmana Cultural, amb la presentació del blog "Descobrint oficis", un projecte en el qual hi han participat alumnes de preparació a les proves d’accés de Grau Mitjà i usuaris/es del Casal de la Gent Gran.

Dimarts aprendrem a tindre consciència de la sostenibilitat ambiental amb un taller a càrrec de Miquel Àngel López, tècnic de medi ambient de l'Ajuntament de Polinyà. Desprès, a la tarda, es farà una visita guiada al Parlament de Catalunya.

Dimecres aprendrem sobre robòtica i creació de videojocs amb un taller interactiu a càrrec de Laura Roig, tècnica superior en aplicacions informàtiques. Completarem el dimecres amb un taller sobre el rol i les noves competències docents per al s. XXI , dirigit al personal docent i a càrrec de la docent del CFA El Roure, Gemma Argelaga. I un taller-xerrada amb el filòsof i docent  Rafael Manjón sobre la importància de pensar bé.

L'últim dia, dijous, amb Rosaura Insa, tècnica d'empresa a l'Ajuntament de Polinyà, realitzarem un taller sobre creativitat i innovació personal. Com acte de cloenda de la Setmana Cultural es realitzarà un cine-fòrum amb la pel·lícula "La bona medida" de Philippe Falardeau, amb un col·loqui posterior coordinat per l'equip docent del CFA El Roure.

Darrera actualització: 11.02.2019 | 17:41

Imatges

Programa de la IV Setmana Cultural del CFA - El Roure