Inscripcions al Taller de Mobilitat Funcional del PAS a partir del 16 de juliol

Dimecres, 11 de juliol de 2018 a les 00:00

El curs tindrà un preu de 60 euros i durarà de setembre a juliol

El Taller de Mobilitat Funcional està pensat per a aquelles persones que pateixen problemes de mobilitat importants i que, per aquesta raó, no es poden incorporar a les sessions de gimnàstica convencionals. Es dirigeix, especialment, a persones afectades per fibromialgia, per Síndrome de Fatiga Crònica, a persones que han patit un accident o a aquelles que han finalitzat un tractament mèdic de rehabilitació. En aquest taller els usuaris reben una atenció personalitzada.

El taller s’iniciarà el 3 de setembre i finalitzarà el 26 de juliol de 2019. Les sessions es duran a terme al complex esportiu municipal PAS, tots els dilluns i divendres des de les  11.15 a les 12.15 h.

Les inscripcions es podran formalitzar a partir del 16 de juliol a l’àrea de Serveis a les Persones (c. Onze de Setembre, 17). Les places s’ocuparan per ordre rigorós de sol·licituds. Per fer la inscripció caldrà presentar un informe mèdic per tal que els responsables del taller puguin valorar quin treball físic realitzar segons la patologia de cada usuari. En el cas de no disposar de l’informe mèdic en el moment de la inscripció es reservarà la plaça durant 10 dies. Si en aquest termini no es presenta la documentació requerida s’anul·larà la reserva de la plaça.

Aquelles persones que ja han participat al darrer taller de mobilitat funcional no caldrà que presentin l’informe mèdic sempre que no s’hagin produït canvis en la diagnosi.

El preu del curs complet és de 60 euros i es realitzarà en dos pagaments:

  • 30 € pel període de setembre a gener: la data límit per el pagament del mes de setembre serà el 20 d’agost de 2018.
  • 30 € pel període de febrer a juliol: la data límit per al pagament de febrer serà el 20 de gener de 2019.

 

Darrera actualització: 12.07.2018 | 10:09