Inscripció al Casal d’Estiu Municipal 2018 per a infants

Dimecres, 23 de maig de 2018 a les 00:00

El Casal d’estiu municipal és una proposta de lleure dirigida als infants de P3 a 6è de primària. Es portarà a terme del 25 de juny al 27 de juliol, de 9 a 13 h i de 15 a 17 h, al CEIP Pere Calders.

Durant el casal es farà una sortida setmanal, hi haurà dos dies de piscina setmanals, es portaran a terme activitats de reconeixement de l’entorn amb el mètode geocaching, tallers de fotografia i vídeo, tallers creatius i musicals i moltes activitats que faran que els infants tinguin un bon record del estiu. Aquest casal estarà organitzat per Esport 3 Serveis Alternatius SL.

Inscripcions

La inscripció al casal es podrà fer els dies 4, 5 i 6 de juny de 9 a 12 h i de 16 a 20 h, al Centre Cívic.

Per tal de facilitar la recollida d'informació i la formalizació de les inscripcions us demanem que ompliu aquest formulari abans del 4 de juny. En tot cas, si no l'heu omplert abans, no us preocupeu, igualment podreu fer la inscripció els dies 4, 5 i 6 de juny al Centre Cívic. 

Taxes d’inscripcions

  • Horari de matí (preu per infant) - 115 €
  • Horari de matí i tarda (preu per infant) - 170 €

Taxa d’inscripció reduïda per germà/ana de la mateixa unitat familiar:

  • Horari de matí (preu per nen/a) 102 €
  • Horari de matí i tarda (preu per nen/a) 150 €

Serveis opcionals: 

Servei de bon dia (de 8 a 9 h) - 12 € / setmana 

Servei de menjador (de 13 a 15 h) - 35 € / setmana

Instruccions per a les inscripcions: 

1. Us podeu descaregar el full d'inscripció aquí o recollir-lo al Centre Cívic el dia de les inscripcions.

2. El pagament es farà en el moment de la inscripció al Centre Cívic. 

3. Documentació que cal presentar al Centre Cívic (temini màxim: 6 de juny): 

  • Full d'inscripció degudament emplenat
  • Fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunacions actualitzat.

Les places són limitades. En cas de sobrepassar el nombre màxim d'inscripcions es farà un sorteig en què es prioritzaran els germans/es dels infants inscrits que tinguin plaça o els infants empadronats a Polinyà. 

L'ordre d'inscripció NO influirà en la prioritat per a obtenir la plaça. 

Reunió de pares i mares: dilluns 18 de juny a les 18.30 al Centre Cívic

Si en teniu algun dubte o necessiteu més informació podeu enviar la vostra consulta a casalpolinya2018@gmail.com

I COM SERÀ EL CASAL?

Del 25 al 29 de juny
PREHISTÒRIA
Durant aquesta setmana ens transformarem en homes primitius a les coves. Posarem en pràctica jocs de caça, de pesca i de supervivència. Ens convertirem en pintors d’art rupestre i arqueòlegs. Volarem damunt d’un dinosaure i descobrirem el foc!
 
Del 2 al 6 de juliol
ANTICS EGIPCIS
Ens convertirem en arqueòlegs i arqueòlogues. La nostra missió serà anar a la recerca d’un tresor amagat a la tomba del famós Faraó Tutankamon mitjançant pistes que ens ajudaran a trobar-lo. Aprendrem a construir piràmides i descobrirem el significat dels jeroglífics.
 
Del 9 al 13 de juliol
GRECS I ROMANS
Farem un recorregut entre les olimpíades i les competicions de cada època que ens permetran esdevenir autèntics atletes i gladi.a dors. Coneixerem la importància de cada pràctica esportiva, com es denominava cada competició iatleta i quin era el seu lloc dins de la societat.
 
Del 16 al 20 de juliol
EDAT MEDIEVAL
Durant aquesta setmana ens traslladem a l’època dels cavallers de la taula rodona, on viurem moltes aventures. Jugarem als seus coneguts jocs d’habilitats i de punteria i també muntarem uns cavalls especials per a creuar grans i misterioses terres.
 
Del 23 al 27 de juliol
ELS GRANS DESCOBRIMENTS
Ens endinsarem en l’època dels nous descobriments, a través de jocs i activitats trepidants i divertides. Aprendrem quins han estat els grans descobriments i coneixerem els grans inventors. Serà una gran setmana on indagarem per assolir grans reptes i experiències que de ben segur no ens deixaran indiferents.
 
 
 
 
Darrera actualització: 31.05.2018 | 17:53