Festival de Pintura i Art urbà

Dimarts, 11 de desembre de 2018 a les 00:00

Dissabte 15 de desembre, de 10 a 14 h, Polinyà acollirà un festival de pintura i art urbà al parc de la Riera organitzat pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental dins la campanya “Excuses o separes?”.

La jornada consistirà en la pintada d’un mural de més de 20 m2 a càrrec dels artistes del graffiti José Rios, de Polinyà, i Arnau Brunet, de Sabadell.  Tot plegat amenitzat pel Dj polinyanenc Alexis. També hi haurà una exposició sobre plàstics i un punt informatiu sobre reciclatge.

El graffiti entrarà a participar en un concurs en què competeixen diferents municipis de la comarca, cadascun amb el seu propi mural. Els artistes guanyadors seran obsequiats amb premis d’entre 1.500 € i 500 €, segons la categoria. El jurat el formen membres professionals del medi ambient i el món artístic.

Vine i entra en el concurs per guanyar un smartphone

Tothom que s’hi apropi i pengi una foto a les xarxes socials amb el mural i l’etiqueta #excusesosepares entrarà en un concurs. L’autor/a de la fotografia més popular (amb més likes) de cada xarxa (Facebook, Twitter i Instagram) rebrà un smartphone. L’elecció de les fotografies més populars de cada xarxa es farà el dia 20 de desembre de 2018 i s’informarà en privat als guanyadors, així com es farà públic a les xarxes socials el mateix dia al matí. Teniu fins al 19 de desembre per a participar!

Darrera actualització: 11.12.2018 | 15:09