Els Reis d'Orient tornaran a visitar els infants de Polinyà

Dijous, 28 de desembre de 2017 a les 00:00

A les 18 h començarà el recorregut al carrer Balmes i acabarà a la plaça de la Vila, sobre les 20 h. Aquí els nens i nenes podran donar en mà les seves cartes als Reis.

Un any més Ses Majestats els Reis d’Orient visitaran Polinyà per poder compartir amb els infants de la vila la nit més màgica de l’any. Arribaran a Polinyà a les 18 h per fer un recorregut pujats dalt les seves carrosses que començarà al carrer Balmes i acabarà a la plaça de la Vila. Per suposat, aniran acompanyats dels patges, indispensables per fer a la feina que els espera. L’hora aproximada d’arribada seran les 20 h. Un cop a la plaça rebran a tots els nens i nenes que els vulguin conèixer i entregar les seves cartes als SSMM els Reis d’Orient. 

El grup de Polinyà col·laborarà amb l’Ajuntament per tal d’organitzar una visita tan important i, a més, per fer passar el fred i que l’espera i els nervis per veure els Reis siguin més fàcils de passar hi haurà xocolata calenta per a tothom!

RECORREGUT:

c. Balmes -  Ernest Lluch - Rambla de Rafael Casanova (en sentit contrari) – Montserrat Roig – Ctra. de Sentmenat – Ramoneda – Onze de setembre – Pl. de la Vila

Darrera actualització: 28.12.2017 | 10:48