El Roure substitueix el Centre Cívic com a col·legi electoral

Dimarts, 23 d'abril de 2019 a les 00:00

Les persones que tinguin assignat el Centre Cívic com a col·legi electoral per a les eleccions de diumenge, 28 d'abril, s'hauran de dirigir al Roure.

Atès que les obres que s'estan duent a terme al Centre Cívic encara no han finalitzat, totes aquelles persones que tinguin assignat aquest equipament com a col·legi electoral, hauran d'anar a votar al Roure. Aquest canvi només afectarà les eleccions generals del proper diumenge 28 d'abril, per a les eleccions municipals del 26 de maig el Centre Cívic tornarà a funcionar com a col·legi electoral.

El canvi de col·legi electoral afecta la població resident a la secció censal 1, marcada en vermell al plànol adjunt a la notícia. Les persones amb domicili en aquesta secció (la marcada en vermell) hauran rebut la corresponent targeta censal informant-los que el seu col·legi electoral és el Centre Cívic. Això és perquè el canvi de col·legi, a causa de les obres, es va oficialitzar a posterior. Per tant, si la vostra tarjeta censal indica que el vostre col·legi, per a les eleccions del 28 d'abril, és el Centre Cívic, dirigiu-vos directament al Roure (c. Ernest Lluch, 7).

Nou col·legi electoral: el PAS

Per una altra banda, Polinyà estrenarà col·legi electoral per a les properes eleccions del 28 d'abril. Totes aquelles persones empadronades a la zona blava del mapa, corresponent a la secció 5, aquest any hauran de dirigir-se al PAS per a exercir el seu dret a vot, tal i com indicarà la targeta censal enviada per l'Oficina del Censo Electoral al domicili de tots els ciudatans i ciutadanes amb dret a vot a Polinyà. 

Darrera actualització: 24.04.2019 | 12:58