El POL ofereix acompanyament especialitzat a les persones joves per entrar al món laboral

Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 09:00

Polinyà comptarà amb la presència d’un tècnic d’ocupació juvenil per informar i acompanyar les persones joves en la seva transició de l’escola al món laboral.

Una tècnica d’ocupació juvenil proporcionarà atenció individualitzada als joves per a ajudar-los a accedir a una formació especialitzada o un lloc de treball.  Aquest servei està actiu tots els dijous de 9 a 14 h al POL (Edifici El Roure, c. Balmes 7).

La incorporació de la nova tècnica d’ocupació juvenil s’emmarca en el Programa referent d’ocupació juvenil  del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC),  gestionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. L’objectiu d’aquest programa és facilitar i acompanyar les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional a través del treball en xarxa per a oferir els recursos més adequats en funció de les casuístiques personals.

Aquest servei estarà en funcionament a Polinyà fins al 31 de desembre de 2019. Durant aquest temps també es realitzaran accions d’orientació a l’Espai Jove el Casal i al Institut de Polinyà.

Darrera actualització: 16.04.2019 | 09:44