El POL impartirà un curs d’introducció al procés d’injecció de plàstic amb EURECAT i MAGNA

Dilluns, 15 d'octubre de 2018 a les 00:00

Es tracta d’una formació teòrica i pràctica, especialitzada en la transformació del plàstic mitjançant el procés d’injecció, adreçada preferentment a persones en situació d’atur però també a aquelles en actiu i amb un perfil d’operaris o operàries de producció.

El POL impartirà un curs d’introducció al procés d’injecció de plàstic amb la participació d’EURECAT i la col·laboració de la multinacional MAGNA MIRRORS ESPAÑA, SA. Tindrà lloc del 22 al 26 d’octubre amb EURECAT, i el 5 i 6 de novembre amb MAGNA.

Continguts i objectius

L’objectiu és formar professionals de la producció perquè millorin el seu nivell i augmentin la seva capacitat d’inserció laboral en empreses del sector del plàstic, ja sigui a MAGNA o a altres empreses de Polinyà i rodalies. La teoria es farà a les instal·lacio del POL i les pràctiques a les instal·lacions d’EURECAT, el Centre Tecnològic de Catalunya (eurecat.org).

El programa del curs permetrà als alumnes aprendre sobre els materials plàstics i els materials compostos; la tecnologia dels motlles d’injecció; i el procés d’injecció de termoplàstics.

Els continguts del curs s’han decidit amb la col·laboració de l’empresa MAGNA de Polinyà, que ha col·laborat en la definició de les competències tècniques i transversals necessàries per treballar en  l‘àmbit de l’àmbit professional del procés d’injecció del plàstic.

La multinacional MAGNA completarà la formació amb una visita a la seva empresa, la qual col·laborarà tot oferint una xerrada i una pràctica real a les seves instal·lacions sota supervisió docent.

 

Curs d’Introducció al procés d’injecció del plàstic de 16 hores.

Adreçat a treballadors en situació d’atur, preferentment, i activa.

Dates: del 22 al 26 d’octubre, de dilluns a divendres.

Horari: de 9.15 a 13.15 hores.

Inclou pràctiques al Centre Tecnològic de Catalunya EURECAT.

Amb la col·laboració de l’empresa Magna Mirrors España, SA els dies 5 i 6 de novembre.

 

Darrera actualització: 15.10.2018 | 09:46