El IV Concurs Escolar de Dibuix de Nadal ja té guanyadors!

Dimecres, 21 de novembre de 2018 a les 00:00

Els seleccionats seran els encarregats de fer l'encesa de llums el proper 27 de novembre.

Un any més, l’Ajuntament amb la col·laboració de les tres escoles de Polinyà, ha organitzat el tradicional concurs de dibuix de Nadal. Com sempre, les propostes han estat d’allò més diverses, des d’aquells que han optat per un Nadal més tradicional fins a aquells que han preferit representar imatges hivernals. En tots ells, però, s’ha pogut veure originalitat, creativitat i molt d’esforç.

El jurat del concurs, format per professors de les tres escoles, personal del servei tècnic de l’Ajuntament i el regidor d’Educació, Miguel Ferré, han seleccionat dos dibuixos de cada categoria: cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior:

- 1r premi en la categoria de cicle inicial: Daniel M. de l'escola Roser Capdevila

Accèssit: Biel dH., de l’Escola Polinyà (1r)

- 1r premi en la categoria de cicle mitjà: Victòria G. de l'escola Roser Capdevila (3r A)

Accèssit: Iris P., de l'escola Roser Capdevila ( 4t B)

- 1r premi en la categoria de cicle superior: Aitana L. de l'escola Pere Calders (6è B)

Accèssit: Ainara C., de l’escola Roser Capdevila (6è B)

Els seus autors i autores, com a reconeixement, seran els encarregats de fer l’encesa de llums de Nadal des del balcó de l’Ajuntament, juntament amb l’alcalde Javier Silva, el proper 27 de novembre. La festa començarà a les 19 h a la Rambla de Rafael Casanova. Des d’allà i amb la companyia de la batucada del Grup de Polinyà anirem cap a la plaça de la Vila des d’on es farà l’encesa oficial.

Darrera actualització: 21.11.2018 | 14:22