Del 29 de març al 9 d’abril s’obriran les preinscripcions per al curs 2019-2020

Dilluns, 11 de març de 2019 a les 00:00

El procés d’inscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria per al curs 2019-2020 s’iniciarà la darrera setmana de març. El període de presentació de sol·licituds serà del 29 de març al 9 d’abril.

Podeu consultar tota la informació sobre les preinscripcions en aquest enllaç. Algunes de les novetats per al curs 2019-2020:

  • En ensenyaments obligatoris i batxillerat s'eliminen dos criteris complementaris: que l'alumne o alumna tingui una malaltia crònica que afecta el seu sistema digestiu, endocrí o metabòlic, inclosos els celíacs, i que el pare, mare, tutors o germans siguin exalumnes del centre.
  • L'eliminació de l'avaluació de setembre de l'ESO. Aquest fet modifica parcialment la gestió de la preinscripció, a més de l'ESO, de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i disseny.
  • S'estableix que l'alumnat que faci els 18 anys durant l'any 2019 pot presentar i signar la sol·licitud, independentment que els hagi complit en el moment de presentar la preinscripció. Aquesta modificació afecta l'educació infantil, l'educació primària, l'educació secundària obligatòria i el batxillerat.

Jornades de portes obertes

Fins al 20 de març els centres d’educació infantil i primària obren les portes per oferir jornades de visita a les famílies en el marc de la campanya d’escolarització del proper curs. Durant les visites els assistents podran conèixer el projecte educatiu de cada centre i el funcionament, així com fer un recorregut per les seves instal·lacions. Les sessions s’adrecen especialment a les famílies amb infants que faran P3 el curs vinent. Podeu consultar les dates al següent enllaç.

Darrera actualització: 11.03.2019 | 13:17