Del 19 al 28 de gener torna la Festa Major d'Hivern

Dimarts, 9 de gener de 2018 a les 00:00

El programa de la Festa Major d'enguany inclou activitats des del 19 al 28 de gener. El tret de sortida es farà amb l'estrena del cinquè documental dedicat a la memòria històrica de Polinyà.

El darrer documental, produït per l'Ajuntament, sobre la memòria històrica de Polinyà s'estrenarà el 19 de gener a les 20 h al Centre Cívic. Serà el primer dels actes de la programació de la Festa Major d'Hivern 2018. La Cursa Popular, un dels actes esportius més multitudinaris de Polinyà, es farà el dissabte 20. Les inscripcions es poden fer al web de la cursa. El mateix dia tindran lloc els actes més tradicionals: la processó amb la cobla Jovenívola de Sabadell, l'ofici i l'audió i ballada de sardanes. A la tarda del mateix dia, l'entretiment vindrà a càrrec de la Gent Gran, amb el seu festival i del Grup de Teatre de la Germandat, que interpretaran "Polinyà, el musical" al Centre Cívic.

Diumenge al matí el Grup de Polinyà s'encarregarà del Cercavila de gegants i de fer diersos tallers a la Rambla de Rafael Casanova i a la tarda, un plat fort: l'espectacle escape show "Esteu preparats per morir?". Seran 90 minuts intensos on el públic esdevé el protagonista i haurà de traballar-hi per sortir-ne viu!

Dilluns, festa local a Polinyà, a les 12 h tindrem espectacle familiar al Centre Cívic a càrrec de la companyia Panettone Brothers. I diumenge 28 de gener la pedalada popular amb el Club Ciclista Polinyà.

A més, del 19 al 21 de gener, l'associació juvenil Vip's Polinyà torna a organitzar la Ruta del Pintxo per diferents bars i restaurants del municipi. Teniu la localització de tots ells, a més de la resta de programació de la Festa Major, a l'App de Polinyà.

Darrera actualització: 09.01.2018 | 15:44