Aquest Sant Jordi, roses, llibres i cultura!

Dilluns, 16 d'abril de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament posa en marxa la campanya "Dona veu als escriptors i escriptores dels nostres carrers" i el IV Concurs de microrelats- CFA El Roure 

El 23 d’abril podreu passejar per la Fira de Sant Jordi de Polinyà que es farà a la Rambla de Rafael Casanova. A més de la tradicional venda de llibres i roses a les parades de les entitat, també podreu consultar les novetat literàries i visitar l’exposició de cartes d’amor dels alumnes de nivell C de català.

La fira estarà en marxa durant tot el dia de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i s’hi organitzaran diverses activitats:

12 h: Tertúlia literària i presentació de novetats editorials en català.

12.30 h: cantada de la coral de Sant Sebastià del Casal de la Gent Gran

13 h: Ballada de sardanes.

17.30 h: Lectures dramatitzades de les ‘Cartes d’amor’, a càrrec dels alumnes del Nivell C del SLC i dels del taller de teatre del CFA.

Durant la tarda: taller de xapes de Sant Jordi, taller de creació de roses amb plastilina i jocs de construcció per als més petits. Tot plegat, a càrrec d’El Grup de Polinyà.

Dóna veu als escriptors i escriptores dels nostres carrers

Del 16 al 30 d’abril, l’Ajuntament convida a la ciutadania a participar d’una original proposta que té com a objectiu donar veu als 18 escriptors i escriptores que donen nom a diferents carrers de Polinyà. Així, anima als veïns i veïnes a aportar els seus comentaris, cites i opinions als fulls habilitats als col·legis, instituts, al Centre de Formació d’Adults, al Casal de la Gent Gran, al Casal de Joves i a la Biblioteca. Posteriorment, es farà una exposició amb totes les propostes recollides. A més, per aquest Sant Jordi també es dissenyarà un plànol literari -que es podrà trobar a la Biblioteca o als equipaments municipals- amb diferents codis QR que ens guiaran pel municipi per conèixer els escriptors i les escriptores que donen nom als carrers.

IV Concurs de microrelats- CFA El Roure 2018

El CFA El Roure i el Consorci per la Normalització Lingüística convoquen el quart concurs de microrelats de Polinyà per a majors de 17 anys. Els relats s’hauran d’enviar entre el 23 abril i el 31 de maig al correu electrònic diazsa@ajpolinya.cat o dipositant-los a les urnes habilitades al CFA El Roure. L’entrega dels premis al guanyador tindrà lloc durant la festa de cloenda del curs 2017-2018 del CFA El Roure, que es farà el 14 de juny.

El tema principal dels microrelats és lliure, però amb l’únic requisit d’incloure les següents paraules: ‘neu’, ‘música’ i ‘buidor’. Els microrelats hauran de tenir una extensió màxima de 200 paraules, i han de ser originals i inèdits. Tota la informació i les bases del certamen es poden consultar a través del web www.polinya.cat.

Darrera actualització: 16.04.2018 | 11:17