Aprèn a cultivar verdures i hortalisses al teu balcó

Dilluns, 28 de maig de 2018 a les 00:00

Amb el taller “Horts als balcons i terrasses” gaudir d'un tomàquet o una enciam acabats de collir estarà a l'abast de tothom.

Es tracta d'un taller organitzat per la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament amb motiu de la Setmana del Medi Ambient, que se celebrarà del 4 al 10 de juny. El taller es realitzarà el 7 de juny a les 18 h als horts municipals i podeu fer la inscripció a través de tres canals diferents:

Durant el taller ens ensenyaran les tècniques necessàries per mantenir un petit hort al balcó com preparar una jardinera al balcó, quin és el calendari de sembra, quan i com fer la poda o com regar adequadament.

Cultivar aliments, encara que sigui en espais limitats com balcons i terrasses, és una activitat plena de descobriment i aprenentatge, a més de ser útil i plaent. I no només això, un petit hort al balcó ens proporciona aliments d'alta qualitat dels quals hem controlat tot el procés de producció, des de la sembra fins al consum. Aquest taller estarà impartit per experts de l’Organització Humana Pueblo para Pueblo, amb qui l’Ajuntament té un conveni per promoure la sensibilització en relació amb comportaments sostenibles amb el medi ambient, així com fomentar la cultura de l’agricultura ecològica a nivell local.

Darrera actualització: 28.05.2018 | 10:44