Ajuda’ns a netejar els boscos de Polinyà!

Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 00:00

A Polinyà celebrarem l'European Clean Up Day diumenge 12 de maig, durant el matí. El punt de trobada és la plaça de la Vila, a les 9h.

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tota Europa per a conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges del riu i muntanyes.

La campanya, que s'organitza des del 2014, consisteix en organitzar accions de neteja amb voluntaris en diferents espais naturals d'Europa. L’Ajuntament organitza una recollida popular de residus pels boscos i l’entorn de Polinyà.

Per a participar només us heu d’inscriure omplint aquest formulari, que també trobareu al final d'aquesta notícia, o per telèfon al 93 713 01 41. 

3,8 tones de residus recollides al Let’s Clean Up de 2018

Aquesta acció és una oportunitat única per conscienciar sobre el problema de la brossa i ajudar a canviar el comportament de la gent. Durant la jornada del 2018, només als entorns naturals de Polinyà, es van recollir 3,8 tones de deixalles gràcies a un centenar de voluntaris i voluntàries. Any rere any, milions de tones d’escombraries acaben als oceans, les platges, els boscos i altres espais naturals. Les causes principals són la producció insostenible i els patrons de consum de les nostres societats i la manca de sensibilització de la població. Per això aquesta iniciativa europea posa el focus en fer visible el problema i conscienciar sobre la necessitat de posar-hi remei.

Darrera actualització: 09.04.2019 | 09:45