Apunta't als cursos gratuïts de primers auxilis

Dilluns, 22 d'octubre de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament ha programat tres cursos gratuïts de primers auxilis, que es durant a terme entre els mesos d'octubre i novembre.

Els cursos, que estan subvencionats per la Diputació de Barcelona, tindran una durada de quatre hores i estan oberts a tota la població. Els interessats podreu escollir entre aquestes tres dates i horaris: 

Divendres 26 d'octubre, de 9.30 a 13 h

Dious 15 de novembre de 16 a 20 h

Dissabte 24 de novembre de 10 a 14h

La inscripció és gratuïta i es pot fer omplint el fomulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Les places són limitades a 24 persones per curs, per aquets motiu les inscripcions es formalitzaran per estricte ordre de petició. 

L’objectiu d’aquests cursos és aprendre a realitzar una reanimació cardiopulmonar (RCP) i a fer servir cor-rectament els desfibril·ladors automàtics instal·lats recentment a Polinyà

A Catalunya moren 10 persones cada dia per una parada cardiorespiratòria. D’aquí la importància de formar la ciutadania en una matèria tan bàsica i important com els primers auxilis. A més, una resposta ràpida és fonamental perquè passats cinc minuts les possibilitats de sobreviure es redueixen dràsticament.

Darrera actualització: 22.10.2018 | 18:26