Identifica la teva mascota a un preu reduït amb la campanya ‘Posa’m el xip!’

Dilluns, 8 d'octubre de 2018 a les 00:00

Fins al 21 d'octubre, es posa en marxa al municipi una nova campanya de ‘Posa’m el xip!’, la campanya d’identificació de gossos i gats domèstics que ofereix el xip a un preu reduït.

El xip és obligatori i és molt important posar-lo i donar-lo d’alta. No fer-ho comporta una sanció econòmica. El mateix passa si l’animal no està censat. El microxip és el DNI de l’animal de companyia i la millor garantia de poder-lo recuperar en cas de pèrdua.

El número de xips disponibles durant la campanya és limitat i cal sol·licitar-lo a l’Ajuntament. Per fer-ho només heu de quatre passos senzills:

1. Adreceu-vos a l’Ajuntament, a l’Àrea de Serveis a les Persones (c/ Onze de setembre,17 - tel. 93 713 01 41), per tal de recollir la sol·licitud de participació a la campanya. De dilluns a divendres, de 9 a 14h; i els dilluns, de 16 a 19h.

2. Si l’animal no està censat, porteu la cartilla i el DNI del propietari i serà censat al moment de recollir la sol·licitud de participació.

3. Aneu amb el vostre animal als centres veterinaris col·laboradors del municipi i entregueu la sol·licitud de participació a la campanya, degudament emplenada i signada.

4. El veterinari o veterinària posarà el xip al vostre gos o gat a un preu reduït de 25€.

Aquest any, també podreu sol·licitar el xip durant la Festa de les Mascotes, que tindrà lloc el 21 d'octubre a la plaça de la Vila. 

Darrera actualització: 08.10.2018 | 13:59