Nova edició de la Festa de les Mascotes

Dilluns, 1 d'octubre de 2018 a les 00:00

El 21 d’octubre, de 10 a 14 h, torna a Polinyà la Festa de les Mascotes.

Al llarg de tot el matí la plaça de la Vila s’omplirà de tallers infantils, un espai d’agility, parades de diverses entitats animalistes i veterinaris que oferiran informació sobre adopció, educació canina i salut animal. També s’hi organitzarà un taller de jocs d’estimulació mental i una desfilada de gossos en adopció a càrrec de Help Guau. Tampoc hi faltarà una original flashmob amb gossos a ritme de Michael Jackson.

A primera hora, a les 10 h, s’iniciarà la caminada amb gossos pels entorns naturals de Polinyà a càrrec de l’entitat ICanWalk que promou la salut, el respecte pel medi ambient i els passejos de qualitat amb els gossos. Per participar-hi, cal omplir aquest formulari amb les vostres dades. També us podreu inscriure el mateix dia de la Festa a la plaça de la Vila, de 9 a 10 h.

Una mica més tard, a la plaça, tindrà lloc la desfilada de gossos de Polinyà, amb obsequis per a tots els participants. Les inscripcions per a participar-hi es faran el dia de la Festa a la parada de l’Ajuntament. Finalment, tampoc hi faltarà el concurs Guau tu sí que vals!, una oportunitat per a demostrar la complicitat entre humans i gossos. La inscripció es pot formalitzar fins al 19 d’octubre omplint aquest formulari o el mateix dia de la festa, de 10 a 12 h, a la carpa de l’Ajuntament. No s’acceptaran inscripcions fora d’aquest horari per motius d’organització.

Aquest any al concurs d’habilitats canines s’establiran dues categories. Hi haurà un premi per al guanyador de la categoria general i tres premis per a la categoria local. En aquesta darrera només hi competiran els gossos censats a Polinyà.  

 

Inscripció a la passejada: https://goo.gl/forms/pDLmXR1EKq5aYRsU2

Inscripció al concurs: https://goo.gl/forms/jD5URzeQIIJWqHWU2

Darrera actualització: 01.10.2018 | 14:16