695 participants als casals d’estiu de Polinyà

Dimarts, 31 de juliol de 2018 a les 00:00

Les famílies van poder escollir entre les opcions oferides per l'Ajuntament, El Grup, l'Atlético Polinyà i el Club Patí.

695 infants i joves polinyanencs van participar en algun dels casals d’estiu organitzats a Polinyà. L’Ajuntament va tornar a programar el casal d’estiu per a infants amb 242 participants. Per tercer any, també es va organitzar el casal d’estiu municipal per a joves de 12 a 16 anys. Durant cinc setmanes van realitzar tallers de circ, tecnologia o teatre, a més de diverses sortides.

Però, a més dels casals municipals, les famílies també van poder escollir entre les opcions que van preparar l’Atlético Polinyà, el Club Patí i El Grup.

El club de futbol del municipi va acollir 40 participants al seu campus d’estiu durant el qual van treballar aspectes tècnics i tàctics per tal de millorar el rendiment dels futbolistes però sense oblidar-se de la diversió amb acampades nocturnes al camp de futbol, sortides a la piscina municipal o una excursió a Port Aventura. També van praticar esports diferents al futbol durant el casal.

El Club Patí va acollir una setantena de participants d’entre 3 i 16 anys, que van poder practicar i perfeccionar el patinatge artístic i l’hoquei sobre rodes. L’entrenament el van complementar amb activitats lúdiques i educatives com tallers, inflables, escalada o tirolina. També van gaudir de diverses sortides com, per exemple, a Port Aventura o a la platja de Sitges.

Per la seva banda, el Grup de Polinyà va acollir a 220 infants, de P3 a 6è de primària, que van gaudir d’“Un estiu a la selva” amb jocs, gimcanes, música, piscina i sortides: els més petits a l’Aquarium i els grans, de 4rt a 6è, al Poble Espanyol.

Amb les nostres mans, el projecte del Casal de Joves d’El Grup

El Grup també va organitzar un casal per a joves amb 29 participants. I, un any més, amb un esforç extra per tal fer un casal inclusiu amb una atenció especial a la diversitat de capacitats. Tots els joves van gaudir, per una banda, d’activitats i sortides variades, però també de l’experiència de participar en un projecte que integra el servei a la comunitat amb l'aprenentatge. Entre tots plegats van construir jocs tradicionals de fusta en mida gegant que podran cedir a les entitats i escoles de Polinyà que ho desitgin per tal de dinamitzar festes, fires, festivals, etc... Aquest projecte, a més, el presentaran als Premis Aprendizaje-Servicio 2018, un concurs estatal que escull els millors projectes d’aprenentatge que també serveixen per millorar l’entorn.

Darrera actualització: 31.07.2018 | 09:57