6080 polinyanencs i polinyanenques exerciran el dret a vot en els comicis municipals i europeus de diumenge

Divendres, 24 de maig de 2019 a les 00:00

Els col·legis electorals obriran a les 9 h i tancaran a les 20 h.

Un total de 6080 polinyanencs i polinyanenques podran exercir el seu dret a vot en les eleccions municipals i europees del 26 de maig. L’Ajuntament de Polinyà està acabant d’organitzar tot el procés perquè, aquest diumenge, els cinc col·legis electorals obrin amb normalitat a partir de les 9 h.

En aquest comicis, Polinyà disposarà de cinc col·legis i nou meses electorals. A les darreres eleccions generals del 28 d’abril, ja es va produir una reorganització dels col·legis amb l’objectiu de partir algunes seccions que havien crescut molt i crear-ne una de nova amb el PAS com a nou col·legi electoral. La targeta del cens reflecteix els canvis que afecten els ciutadans amb dret a vot i, si teniu dubtes, també podeu consultar el mapa amb les seccions censals.

El Centre Cívic obre portes per ser col·legi electoral

A les eleccions de l’abril, aquelles persones que tenien assignat el Centre Cívic com a col·legi electoral van haver d’anar al Roure per poder exercir el seu dret a vot donar que el Cívic encara es trobava en obres. En aquesta ocasió, però, el Centre Cívic estarà llest per poder rebre la ciutadania que tingui aquest equipament com a col·legi electoral.

Seguiment de la jornada electoral

El desenvolupament de la jornada electoral es podrà seguir a través del web municipal on es donaran a conèixer les dades dels tres avanços de participació (14 h, 18 h i 20 h) i es podran consultar, un cop s’hagi finalitzat l’escrutini, els resultats finals.

Com en comicis anterior, l’Ajuntament també anirà publicant informació sobre l’evolució de la jornada a les xarxes socials corporatives: Twitter, Facebook i Instagram.

Mapa de les seccions i col·legis electorals

 

Darrera actualització: 24.05.2019 | 14:00