13 comparses al concurs de la rua i 55 participants a l'infantil del Carnaval

Diumenge, 11 de febrer de 2018 a les 00:00

El premi a la millor comparsa ha estat per “Hasta el infinito y más allá” de la Germandat, mentre que els guanyadors a la millor carrossa han estat els Espartanos amb “Ola, ke ase?”.

El premi a la millor comparsa ha estat per “Hasta el infinito y más allá” de la Germandat, mentre que els guanyadors a la millor carrossa han estat els Espartanos amb “Ola, ke ase?”. La película animada de Pixar “Toy Story”, la dirigida per Steven Spielberg “Tiburó” i la sèrie de televisió “Els vigilants de la platja” han estat la inspiració per als principals triomfadors del Carnaval 2018 a Polinyà.

Per la seva banda, els Polinyà Stones, pujats a les seves Harleys per la ruta 66, es van endur el segon premi de comparses i El Grup, el tercer amb “Vespas y a lo loco”. El segon premi a la millor carrossa va ser per “La gent gran i els jocs de taula”, mentre que “Los quien es quienes” es van endur el tercer lloc. Així ho va decidir el jurat format per un membre de cadascuna de les comparses participants.

Aquest any han participat 13 comparses a la rua de Carnaval durant la tarda de dissabte. I després de l'entrega de premis la festa va continuar al Centre Cívic de la mà de l'associació de joves Xavalla.

Diumenge ha estat el torn dels més petits. El primer premi individual ha estat per la Núria Vázquez que ha vingut disfressada de record parisenc. El segon premi en aquesta categoria ha estat per Albert Juan, un dels participants més joves, disfressat de ninot de neu. Pel que fa als premis de grup, el primer premi ha estat per a "Les exploradores" de la família Pérez González. I el segon, per a les patinadores del Club Patí Maria Ortiz i Abril Ordóñez.

Guanyadora del primer premi individual del Carnaval infantil

Enllaç a la galeria de fotos de la rua de Carnaval 2018

Enllaç a la galeria de fotos del Carnaval infantil 2018

 

Darrera actualització: 19.02.2018 | 16:51