ICV-EUiA

 • ICV-EUIA:Marxem de vacances i sense pressupost-Juliol 2018

  Des que hi ha ajuntaments democràtics mai hem arribat a un mes de juliol sense tenir els pressupostos aprovats. Aquest any, és així.

 • ICV-EUIA:desprès d'un any de conflicte finalment hi ha una solució-Maig 2018

  Desprès de més d’un any,  ja es pot dir (si no hi ha cap entrebanc) que ha finalitzat un camí que ha sigut   molt tortuós per a tothom, em refereixo al servei de neteja dels edificis públics.

 • ICV-EUIA:Davant la repressió, unitat d'esquerres i república -Abril 2018

  Aquestes darreres setmanes, tant l'aplicació de l'article 155 a Catalunya com de la llei mordassa estàn arribant a extrems insospitats, utilitzant la llei antiterrorista per empresonar a tot aquell que molesti amb les seves protestes.

 • ICV-EUIA: Per unes pensions públiques i una vida digna-Març 2018

  Les pensions públiques constitueixen la principal font d’ingressos de més de nou milions de pensionistes i de les seves famílies. Durant la crisi ha estat uns del elements que han contribuït a sostenir a moltes famílies en una difícil situació econòmica. Des de l’any 2009 les pensions públiques han vist limitada la seva revalorització. Enguany, mentre les pensions tindran un increment dels 0,25%, les previsions d’inflació, tant públiques com privades, preveuen un creixement dels preus al 2018 de l’1,5%. Ara, la prioritat de ha ser garantir la suficiència i sostenibilitat de les pensions, valoritzant-les, mínim, d’acord amb la previsió d’inflació prevista per al 2018, i no inferior al 1,5%. Per això les organitzacions i la ciutadania s’està mobilitzant en defensa de les pensions públiques, iniciant campanyes i xerrades, com la que es va fer el dia 21  a Polinyà, de suport i defensa d’un sistema que ha estat i ha de seguir sent garantia de cohesió i de protecció social.

 • ICV - EUiA: L’habitatge d'emergència social, un deute pendent a Polinyà -Febrer 2018

  L'habitatge de lloguer i d'emergència social és, sens dubte, un dels grans deutes que Polinyà té pendent amb tots els ciutadans i ciutadanes i, especialment, amb les que es troben en risc d'exclusió.

 • EUiA: Tímida participació ciutadana als pressupostos - Gener 2018

  Comencem un nou any i el primer que hem de fer és l’aprovació dels pressupostos (que normalment s’haurien d’aprovar abans de començar l’any).

 • ICV-EUiA: I ara què, si tot segueix igual? - Desembre 2017

  Ja han passat les eleccions i, sens dubte, uns dies després, la pregunta més escoltada al carrer, a la feina, als grups d'amics i amigues, a la família, és: i ara, què, si tot segueix igual?

 • L'aposta dels Comuns per a Catalunya - Novembre 2017

  Aquest proper 21 de desembre, tots i totes les catalanes estem cridats novament a les urnes, en una jornada electoral excepcional, imposada des del govern central, i que respon al fracàs del diàleg i la democràcia al nostre país al que ens han portat les decisions unilaterals d'uns i les dictatorials dels altres.

Darrera actualització: 29.12.2017 | 13:02
Darrera actualització: 29.12.2017 | 13:02