ERC

 • ERC: Govern Municipal: un caos organitzatiu i de gestió-Setembre 2018

  Arrel dels articles realitzats pels Grups Municipals de l’equip de govern ( PSC-EUiA ) en la revista municipal del mes de setembre, i donat que aquestes afirmacions realitzades en els escrits  no reflecteixen la realitat de la situació, volem puntualitzar el següent:

 • ERC: Projectes buits de contingut-Juliol 2018

  Arriba el mes de setembre i cal fer repàs de l’activitat política del que portem de l’any 2018 on el titular podria ser: un govern municipal amb projectes buits de contingut.

  Polinyà necessita projectes per a desenvolupar, projectes amb continguts i respostes a les demandes de la població.

 • ERC:Pressupostos, inversions i festa major-Juny 2018

  Des del grup municipal d’ERC a Polinyà valorem negativament els pressupostos i el full d’inversions presentat per l’equip de govern.

 • ERC:La Mobilitat -Maig 2018

  És evident que un dels gran reptes que té Polinyà en aquests moments és la mobilitat i el transport. És per això que des del grup d’ERC a l’Ajuntament de Polinyà, hem rebut amb satisfacció la notícia de la construcció d’una estació de la R-8 a Santa Perpetua de Mogoda.

 • ERC:Responsabilitat, Democràcia i LLibertat-Abril 2018

  Actualment, la nostra vila està patint un procés de canvi molt important i alhora necessari:

  s’està trencant la “barrera” que teníem amb la carretera de Sentmenat. Aquest nou passeig canviarà el paisatge del poble i facilitarà el trànsit peatonal i el creuament de la carretera d’una manera molt més senzilla.

 • ERC:Dignitat i democràcia-Març 2018

  Ens trobem en un context d’involució democràtica sense precedents. Els darrers temps hem vist com es retallaven i vulneraven drets fonamentals. Hem vist com es perseguia policialment un referèndum, i com es reprimia violentament les persones que hi havien anat per votar.

 • ERC: Canvis al grup municipal d'ERC Polinyà - Febrer 2018

  El passat 1 de febrer, Anna Fernàndez, regidora portaveu d’ERC a Polinyà va anunciar en una assemblea de militants i simpatitzants la seva renúncia com a regidora. Una nova etapa professional i el fet d’haver de residir en un altre municipi fan que hagi de deixar la regidoria que ocupa d’ençà el 2011 a la nostra vila. Emprèn un nou camí, una nova etapa personal.

 • ERC: Conjurem-nos pe recuperar les institucions del país i posar-les al servei de la ciutadania - Gener 2018

  Roger Torrent ha estat escollit nou president del Parlament de Catalunya i en el seu discurs ha demanat treballar per recuperar les institucions i situar la política al centre: “correspon als grups fixar l’agenda i el rumb dels propers anys, però en el que depèn de mi treballaré perquè en aquesta legislatura la política torni a situar-se al centre de tot. Conjurem-nos per recuperar les institucions del país i tornar-les a posar al servei de la ciutadania el més aviat possible”.

 • ERC: La República ha guanyat el 155 - Desembre 2017

  A Esquerra Republicana hem fet el nostre millor resultat des de 1978 amb 32 diputats, després d’una de les campanyes més complicades pel 21D, amb el nostre candidat a presó.

 • Defemsem les nostres institucions, posem en marxa la República - Novembre 2017

  Acabem l’any amb unes eleccions il·legítimes imposades per l’estat espanyol i hem de seguir defensant la voluntat expressada pel poble de Catalunya l’1 d’octubre i el 27 d’octubre per fer un front comú.

Darrera actualització: 29.12.2017 | 12:02
Darrera actualització: 29.12.2017 | 12:02