L'opinió dels partits

Pàgina 2 de 3
 • PP:Por sus hechos serán juzgados-Maig 2018

  El flamante nuevo presidente de la Generalitat dice que hará muchas cosas, muchas promesas.

 • Guanyem Polinyà:Presupuestos 2018-Maig2018

  La paradoja que se da en los Presupuestos de Polinyà es la siguiente: entre lo que dedicamos a Personal (47% del total de un Presupuesto casi de 12 millones de euros),

 • PSC:EL PSOE Un 1 de mayo en lucha por nuestros derechos- Abril 2018

  El 1 de mayo es una jornada de lucha de la clase obrera desde que en 1889 así lo declaró el Congreso Obrero Socialista de la Segunda Internacional, en memoria a los Mártires de Chicago, unos sindicalistas anarquistas ejecutados por participar en jornadas de lucha reivindicando la jornada laboral de 8 horas con una huelga que comenzó el 1 de mayo de 1886.

 • ICV-EUIA:Davant la repressió, unitat d'esquerres i república -Abril 2018

  Aquestes darreres setmanes, tant l'aplicació de l'article 155 a Catalunya com de la llei mordassa estàn arribant a extrems insospitats, utilitzant la llei antiterrorista per empresonar a tot aquell que molesti amb les seves protestes.

 • PP:Opinar sobre resoluciones judiciales es comprensible y normal, siempre y cuando tengamos claro que hay que acatar los dictámenes del juez. -Abril 2018

  En las pugnas judiciales difícilmente se pueden complacer todas las partes. Por eso sorprende ver el entusiasmo que algunos muestran si el resultado les beneficia y como descalifican acusando de imparcialidad, etc, etc, cuando les es desfavorable.Cuando dos o más entidades entran en conflito, no hay acuerdo, y por lo tanto la disputa está servida. Qué mas civilizado que acudir a la justicia para que decida quién sí o quién no tiene razón.

 • PDCAT:Protegim els petits propietaris i l’administració i acabem amb les màfies que ocupen il·legalment pisos amb finalitat lucrativa-Abril 2018

  El Congrés aprova la proposta del Partit Demòcrata per modificar la llei 1/2000 de 7 de gener d’enjudiciament civil als afectats per aquest fenòmen.

 • Guanyem Polinyà:Mientras escribimos ésto la Sra. Cifuentes ha dimitido y se ha aprobado el desahucio exprés con el apoyo del PDeCAT-Abril 2018

  Mientras escribimos esto la Sra. Cifuentes ha dimitido y se ha aprobado el desahucio exprés con el apoyo del PDeCAT que para proteger al dinero no hace remilgos y sí que dialoga con PP y con C’s.

  Se están debatiendo los Presupuestos Generales que se van aprobar como con el apoyo incondicional de C’s y del PNV, que ha acordado con el PP un aumento del IPC para las pensiones y ha olvidado de que aún está vigente el artículo 155.

 • ERC:Responsabilitat, Democràcia i LLibertat-Abril 2018

  Actualment, la nostra vila està patint un procés de canvi molt important i alhora necessari:

  s’està trencant la “barrera” que teníem amb la carretera de Sentmenat. Aquest nou passeig canviarà el paisatge del poble i facilitarà el trànsit peatonal i el creuament de la carretera d’una manera molt més senzilla.

 • ICV-EUIA: Per unes pensions públiques i una vida digna-Març 2018

  Les pensions públiques constitueixen la principal font d’ingressos de més de nou milions de pensionistes i de les seves famílies. Durant la crisi ha estat uns del elements que han contribuït a sostenir a moltes famílies en una difícil situació econòmica. Des de l’any 2009 les pensions públiques han vist limitada la seva revalorització. Enguany, mentre les pensions tindran un increment dels 0,25%, les previsions d’inflació, tant públiques com privades, preveuen un creixement dels preus al 2018 de l’1,5%. Ara, la prioritat de ha ser garantir la suficiència i sostenibilitat de les pensions, valoritzant-les, mínim, d’acord amb la previsió d’inflació prevista per al 2018, i no inferior al 1,5%. Per això les organitzacions i la ciutadania s’està mobilitzant en defensa de les pensions públiques, iniciant campanyes i xerrades, com la que es va fer el dia 21  a Polinyà, de suport i defensa d’un sistema que ha estat i ha de seguir sent garantia de cohesió i de protecció social.

 • PP: Imagínate un país con un sueldo social para todos los ciudadanos- Març 2018

  Imagínate un país con un sueldo social para todos los ciudadanos, donde se acoja sin límites a los refugiados y emigrantes, donde la sanidad sea universal, gratuíta y de calidad, la ocupación de viviendas vacías un derecho, la educación por supuesto también universal y pública, y donde la huelga y el corte de carreteras sean la solución mágica de todos los problemas. Reflexionando sobre esto creo que es fácil concluir que es una utopía insostenible, que ningún país puede permitírselo.

 • ERC:Dignitat i democràcia-Març 2018

  Ens trobem en un context d’involució democràtica sense precedents. Els darrers temps hem vist com es retallaven i vulneraven drets fonamentals. Hem vist com es perseguia policialment un referèndum, i com es reprimia violentament les persones que hi havien anat per votar.

 • Guanyem Polinyà:La situació d'excepcionalitat que estem vivint a Catalunya-Març 2018

  "Ho considerem un greu atac als drets i llibertats de tota la ciudadania.

  Una regressió en drets i llibertats que afecta no només a independentistes, sinó que ens afecten a tots i totes."

 • PDeCAT:L'estat espanyol vol empresonar les idees, les creences, la paraula, el pensament, la política-Març 2018

  L'estat espanyol vol empresonar les idees, les creences, la paraula, el pensament, la política. El setge de la justícia espanyola contra la llibertat del nostre país ens afecta a tots. No només als independentistes, sinó a tots, també als ciutadans que vingueren d'arreu, que varen veure amb Catalunya l'oportunitat d'establir-se i crear la seva nova llar. Catalunya els va acollir, l'estat espanyol és qui va en contra de tots nosaltres.

 • PSC: La educación en Polinyà, garantía de futuro - Març 2018

  Polinyà es un municipio que siempre ha apostado por la educación pública y de calidad. El Ayuntamiento, gobierne quien gobierne, ha mantenido la apuesta por tener las mejores escuelas “bressol”. Eso tiene un coste elevado, sí. Pero el beneficio social es muy grande. Y se tiene que mantener.

 • ICV - EUiA: L’habitatge d'emergència social, un deute pendent a Polinyà -Febrer 2018

  L'habitatge de lloguer i d'emergència social és, sens dubte, un dels grans deutes que Polinyà té pendent amb tots els ciutadans i ciutadanes i, especialment, amb les que es troben en risc d'exclusió.

 • PP: Pressupostos - Febrer 2018

  Nuevamente y como no podría ser de otra manera, los presupuestos municipales que es donde cada formación política quiere mostrar su músculo y como de todos es sabido, el equipo de gobierno que está en minoría tiene que aceptar algunas propuestas del resto de las formaciones para seguir gobernando con una cierta estabilidad lo que quede de legislatura.

 • ERC: Canvis al grup municipal d'ERC Polinyà - Febrer 2018

  El passat 1 de febrer, Anna Fernàndez, regidora portaveu d’ERC a Polinyà va anunciar en una assemblea de militants i simpatitzants la seva renúncia com a regidora. Una nova etapa professional i el fet d’haver de residir en un altre municipi fan que hagi de deixar la regidoria que ocupa d’ençà el 2011 a la nostra vila. Emprèn un nou camí, una nova etapa personal.

 • PDeCAT: La casella per escolaritzar els alumnes en castellà és il·legal i ataca el model d'èxit de la nostra escola - Febrer 2018

  Introduir una casella al full de preinscripció escolar perquè els pares puguin triar escolaritzar els seus fills en casella, tal com proposa el PP, dins l’aplicació de l’article 155 al que estem sotmesos es il·legal, va completament en contra d’allò que diu la Llei d’Educació de Catalunya, aprovada per una amplia majoria al Parlament durant el govern del tripartit.

 • Guanyem Polinyà: Viviendas de alquiler social - Febrer 2018

  En noviembre de 2015 en Pleno Extraordinario de Ordenanzas se aprobó por mayoría las multas a pisos vacíos más de dos años, de entidades bancarias y grandes tenedores, con el fin no solo de multar sino de conseguir cesiones de viviendas de alquiler social para familias en peligro de exclusión residencial, en aquellos momentos nos pareció un gran logro que algunos no dudaron en atribuirse.

 • PSC: El PSOE apuesta por una subida de las pensiones - Febrer 2018

  Estas últimas semanas hemos vivido movilizaciones en toda España en contra de la irrisoria subida de las pensiones que ha hecho el gobierno de Mariano Rajoy.

Pàgina 2 de 3
Darrera actualització: 12.01.2018 | 13:31
Darrera actualització: 12.01.2018 | 13:31